Ambassadører & Hundemodeller

Vi får på nuværende tidspunkt mange mails og DM’s om at i er interesseret i at være vores ambassadører og hundemodeller. Vi er super glade for jeres interesse i vores produkter, men vi når desværre ikke altid at besvare alle henvendelser.


Hos Pups & Dogs søger vi løbende ambassadører og hundemodeller. Vi elsker nemlig at forkæle hundene med nogle lækre produkter, som kan hjælpe os med at teste dem og være smagsdommer for vores godbidder.
Som ambassadør for Pups & Dogs får I tilsendt produkter i ny og næ – specielt hvis vi har noget nyt. Vi finder ud af betingelserne i fællesskab.

Så er du aktiv på din hunde-Instagram eller egen Instagram, elsker at få produkter og god til at tage billeder, som vi må bruge på vores Instagram & hjemmeside? Så hold øje på vores Instagram – @pupsdogsdk, hvor vi løbende vil finde nogen Pups & Dogs ambassadører og hundemodeller.

Tidligere og nuværende hundemodeller

@the_almighty_leo

Charmerende Leo, som vi havde et samarbejde med i oktober. Hvor de fik delt en masse fine og inspirerende billeder. Han fik prøvet legetøj, handmade & godbidsforme.

@daisykraghpedersen

Vi havde fornøjelse af at samarbejde med Daisy, hvor hun fik sat den fineste give-away op, hvor man kunne vinde en masse snacks.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.