Handelsbetingelser

Pups & Dogs I/S
Skt. Olai Bakke 16
7600 Struer
TLF: +4524662678
CVR: 41241837

Betaling

Pups & Dogs I/S modtager online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Maestro.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Pups & Dogs I/S benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Pups & Dogs I/S’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 2-5 hverdage.
Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark.

Pups & Dogs I/S afsender varer med følgende: DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet baseret på om det er med eller  uden  omdeling.
Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig

Ved køb over 450 kr., får du gratis fragt, på din ordre, til nærmeste pakkeshop. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Ved specialfremstillede varer udført efter eksempelvis mål, er der ingen fortrydelsesret.

Den 14 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Du kan bestille en pakkelabel hos os til kr. 39,00. Eller selv vælge distributør efter du har sendt nedenstående informationer til os.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret kan ske på mail info@pups-dogs.dk – Husk ordrenummer, dit navn, adresse, email og telefonnummer, og om du ønsker en pakkelabel, ellers kan du udfylde nedenstående fortrydelsesformular (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Pups & Dogs I/S at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Pups & Dogs I/S i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Pups & Dogs I/S dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:
Pups & Dogs I/S
Skt. Olai Bakke 16
7600 Struer
TLF: +4524662678
E-mail: info@pups-dogs.dk

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

Returskema/fortrydelsesformular

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.