Om os

Med dig i tankerne..

Stræber vi efter at finde produkter i lækkert design og af god kvalitet, så du og din hund får det bedste.

Der er tanke bag hver produkt. Derfor har vi også valgt at have forholdsvis få produkter i forskellige kategorier, som består af de mærker, du allerede kender og holder af, og som vi kan stå inde for, men også vores egen Handmade kollektion, som gør det muligt at give dig et one-of-a-kind-produkt, der kan skræddersys til netop din hund. Materialerne til vores Handmade kollektion håndplukkes så vidt muligt ud fra princippet om, at det skal være produceret i Europa.

Pups & Dogs er en familie ejet virksomhed, som består af mor og datter.
Vi har selv 3 små pelsede familiemedlemmer, Yoko, Rika & Gabi. Vi har en kæmpe kærlighed til vores hunde og ved hvor meget det betyder med lækre produkter, som man kan forkæle hunden med.

HOLDET BAG

Pups & dogs

Britt Fleischer - Nuka
Nuka er skarp til tal, derfor tager hun sig primært af bogføring. Derudover designer og tilpasser hun mål til Handmade kollektionen. Har du spørgsmål til hende angående Handmade – mål, materiale, leveringstid osv., kan du kontakte hende på nuka@pups-dogs.dk.
Britt Fleischer - Amy
Amy finder du oftest på Instagram & Facebook i færd med at kigge på jeres søde hunde. Ellers bruger hun tiden på at finde lækre produkter. Synes du, der mangler noget? Så kontakt hende på amy@pups-dogs.dk

Vi modtager med et smil

Ris & Ros

Vi vil rigtig gerne høre DIN mening.

Har du ris eller ros, må du meget gerne sende en besked, så vi altid kan gøre vores bedste for dig og din hund eller kontakt os på: info@pups-dogs.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.