Line-holder i træ / 10 mm

599,00 DKK699,00 DKK

Knage til din hundeline

Mulighed for at gøre knagen personlig

Producent: Pups & Dogs

Ryd
Unik hundeline-holder i Jatobatræ

Knage til din hundeline. Med vores Handmade hundeline-holder får du et unikt og flot møbel til din gang eller bryggers. Med jatobatræet passer knagen perfekt ind i de fleste hjem. Den passer til en line på 10 mm – perfekt til Round & Soft linen fra Hunter.

Giv knagen dit eget personlige præg*:

Hvem elsker ikke at have noget personligt? Du kan derfor få tilpasset knagen, hvis du ønsker en anden tykkelse line. Teksten på knagen kan du, ved tilkøb på kr. 100, få lavet efter dit eget ønske, hvor du helt selv kan bestemme, om du ville have et citat, din dejlige hunds navn eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser (og størrelsen på træet).

Vil du gerne sætte dit eget præg på knagen? Så vælg mulighed ‘Personlig tekst’ og tilføj din ønskede tekst i kommentarfeltet, når du gennemfører et køb/bestilling.

*Leveringen ved personlig knage er op til 14 dage, da den lige skal laves. Der er ingen fortrydelsesret ved den personlig knage – medmindre der opstår en fejl ved knagen.

Om knagen:

  • Længde: 37 cm
  • Bredde: 13 cm
  • Passer til 10 mm line.
  • Jatobatræ

Vedligeholdelse:

  • Kan friskes op med olie eller madolie
    Ved brug af madolie, så skal det sidde natten over, og efterfølgende fjernes overskydende olie af med klud eller køkkenrulle.
  • Tørres af med en fugtig klud

Psst! Da det er vores eget Handmade, så har du mulighed for at få den ændret og tilpasset, så den kan passe til tykkere eller tyndere line – men den er bedst egnet til runde liner. Du skal være mere end velkommen til at skrive til info@pups-dogs.dk eller kontakte os på Instagram.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.